BRYNSNAKK OG VLOG

BLOGG

ANNONSE // Ambassadør for Maybelline

Kjøp Tattoo Brow Waterproof Gel HER

Her ser dere et tydeligere før- og etter-bilde av Maybelline sin Waterproof Gel. Som jeg også sier i vloggen, synes jeg produktet så noget skummelt ut ved første øyekast. Og, for litt avklaring –  med “skummelt” mener jeg at det er et brynsprodukt som skiller seg ut fra de brynsproduktene jeg har brukt tidligere. I tillegg er det _utrolig_ pigmentert, noe jeg lurte på om ville gjøre det vanskelig å oppnå det resultatet jeg ønsker – men den gang ei! Produktet er verken skummelt eller vanskelig å håndtere. Derimot er det både longlasting, vanntett (er nok feil å si at det er vanntett hehe, men i mangel på bedre ord, viser jeg heller til waterproof på engelsk), ikke-smudgete, noe som har ført til at det er blitt en go to for meg. Selv liker jeg ekstra godt det faktum at det er såpass kjapt og såpass enkelt å lage fine bryn, da produktet inneholder farge tilsvarende brynspudder OG gel tilsvarende brynsmaskara. Så 2 i 1 med andre ord. Hurra!

Leave a Reply