Oppdatering (igjen) og vintagejakt (vlog)

BLOGG

Hei! I dag er en av de sjeldne gangene hvor det rykket litt i bloggfingeren min, så da tenkte jeg at det var fint å kunne utnytte det og legge inn en liten oppdatering. Nå er det jo tross alt en god stund siden forrige oppdatering.

Som jeg skrev i forrige oppdateringsinnlegg, har jeg permisjon fra studiene mine i år. Nå nærmer det seg allerede et helt halvt år med permisjon, og jeg trives veldig! Høsten startet med at jeg måtte gjennom en ikke-studere-prosess i eget hode, for så å finne ut hvordan dette skulle bli gjort i praksis. Plutselig hadde jeg jo all verdens av tid, så da gjaldt det å finne på lure ting de dagene jeg ikke jobber. Hvilke lure ting det er snakk om, varierer fra dag til dag, men forsøker å benytte muligheten til å lære litt ting – alt fra matlaging (høyst nødvendig) til redigeringstriks til hva som skjer ute i verden.

Facetune_17-11-2018-20-15-33.JPG

IMG_2492 2.JPG

Genser WOOD WOOD Bukse VINTAGE LEVIS (kjøpt på Rokit Vintage i Brick Lane i London)

Men, hovedårsaken til at jeg har permisjon i år, er at jeg har funnet meg en jobb jeg trives skikkelig godt med. Tidlig i år ble jeg signert med Team Models i Oslo og Wilhelmina i London, noe jeg er skikkelig takknemlig for. Dette året har derfor vært helt annerledes enn tidligere år, og jeg har vært så heldig å få reise mye og møtt så mange fine folk gjennom jobben. Ettersom jeg har byrå i London, har dette også åpnet muligheten til å tilbringe en god del tid i det som nå har blitt favorittbyen min. Denne høsten har jeg faktisk stort sett vært i London, og som jeg har kost meg!

🙂 Gjerne abonner på kanalen min her 🙂

Gøy å atter en gang pusse litt støv av bloggeren i meg. Vi vet jo alle at bloggingen min er av den ustabile arten, så vet ikke når neste oppdatering blir hehe. Men har et ønske å finne tilbake til den bloggegleden jeg hadde på den tiden wossa oppstod – så kanskje det er litt god gammeldags wossa-blogging som må til. Vi får se.

Leave a Reply