Antrekk og spørsmålsrunde

BLOGG

L1200843L1200838L1200842

Solbriller FWSS (modellen heter Steven) Jakke CALVIN KLEIN Bukse MONKI Topp BIKBOK

Her ser dere noen antrekksbilder som Ringhus senior, pappa, måtte ta av Ringhus junior, under en far og datter-roadtrip i sommer haha. Roadtripen hadde (som vanlig haha) destinasjon Rjukan. Legger ved vinter-versjon av samme tur under.

 

Ellers tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde igjen! Det er en god stund siden nå. Tidligere har jeg hatt en tendens til å være litt kort i svarene, så denne gangen ønsker jeg å være litt mer utfyllende. Selv er jeg så glad i å lese når andre sine svar på spørsmålsrunder. Både fordi det jo er en fin måte å bli bedre kjent med personen bak bloggen, men også fordi det er så lærerikt å lese andre sine tanker rundt diverse ting. Og ettersom jeg, som leser, setter så pris på det hos andre, er dette noe jeg også ønsker at mine lesere skal sette pris på hos meg. Det blir spennende å se hvor godt jeg lykkes i dette, for i alle tidligere blogg-år har jeg stort sett vært noget snever i skrivinga. Men inntil videre er jeg iallefall optimist, og så tar jeg med glede i mot tilbakemelding hvorvidt jeg lykkes i det eller ikke når den tid kommer, hehe. Så dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre ♥

Leave a Reply