Oppdatering og sminkevideo og tomme beholdere

BLOGG

Hei! Tid for comeback, igjen. Igjen. Nå har det blitt en god stund siden forrige italienske skulderputer-innlegg. Siden den gang har jeg tatt permisjon fra studier, og har plutselig fryktelig god tid. De dagene hvor jeg ikke jobber, står jeg selv for å fylle tiden. Og det er jo i og for seg i utgangspunktet veldig luksus, men så skal luksusen disponeres på best mulig vis, noe det jobbes med nå. Å disponere tid på mest fornuftig vis, er noe som ikke alltid faller så naturlig for meg – så her må det trenes!

Ettersom jeg har såpass mye tid til overs for øyeblikket, må jeg jo, som tidligere pensjonert blogger, ta opp denne hobbyen igjen (så får vi se hvor lenge det varer haha). Den siste tiden har jeg forsøkt å bli flinkere youtube-dame, så legger ved forrige ukes resultat av det – en sminkevideo og en empties-video.

 ♥ Gjerne abonner på kanalen min her

Nå skal jeg fortsette med å prøve og finne ut av livet. Det er dagens prosjekt. Vi snakkes!

Leave a Reply