Italienske skulderputer

BLOGG

Hallo hallo og takk for sist! Blogglysten min glimter til nå og da, blant annet i dag. For øyeblikket befinner jeg meg på flyplassen i Milano, og har akkurat fortært dagens første pasta. Yummis! Jeg er på italiensk jord i anledning en jobb (oi, nå har damen blitt voksen i språget sitt her), og tiden som har vært til overs har gått ut på lete etter steder å spise, for så å spise på stedet som ble funnet. Når jeg ikke har gjort research, spist, jobba eller sove, har jeg valsa rundt i Milanos gater. Under gårsdagens valsing var jeg innom Humana Vintage. Ifølge researchen jeg gjorde, er Humana Vintage en vintage-kjede som har butikker i blant annet både Barcelona, Wien og Berlin. Nå fikk jeg vel og merke kun se en veldig liten del av butikken, ettersom jeg ankom rett før stengetid – men, uansett, det jeg så falt iallfall veldig i smak.

Glad i bluser som jeg er, kjøpte meg to nye under vintagevisitten – blant annet den dere ser under. Den er ganske så stor, i tillegg til å ha noen fryktelig store, urolige, skulderputer, så planlegger å ta frem glemte syferdigheter når jeg kommer hjem. Må iallfall få redusert de urolige skulderputene litt.

Bukse MONKI Bluse HUMANA VINTAGE

Leave a Reply