Step by step: Brow Tattoo Micro Pen Tint

BLOGG

Annonse – Ambassadør for Maybelline

thBryn-(3-of-1)-2.jpg

Nå er det en stund siden forrige gang denne damen har hatt en produktanbefaling. Jeg er et vanedyr uten like – også når det gjelder sminkemappa mi hehe – så av den grunn har jeg tidligere vært noget skeptisk ved testing av nye produkter. Men ettersom jeg er så heldig å ha hatt et samarbeid med <3Maybelline<3 de to siste årene, har jeg fått utvidet produkthorisonten min en god del – noe jeg synes er skikkelig gøy! Jeg elsker å teste ut nye spennende saker som kommer i butikkhyllene – og denne gangen har jeg vært så heldig å få teste ut Brow Tattoo Micro Pen Tint.

2Bryn-(3-of-2).jpg

I fjor høst (her) testet jeg ut Maybelline sin Brow Tattoo Peel Off Tint, noe som falt i smak her i heimen og fascinasjonen for denne nye sminketeknologien var og er stor. I kjølevannet av Brow Tattoo Peel Off Tint har nå Maybelline lansert Brow Tattoo Micro Pen Tint.

Bryn-(4-of-4)

Bryn-(3-of-4)

Brow Tattoo Micro Pen Tint er en “gaffel-lignende” brynspenn – og med “gaffel-lignende” menes det at pennespissen består av fire tagger. De fire taggene skaper små liksom-hår og gir et uvanlig naturlig resultat.

Bryn-(6-of-4)

Under har jeg klipt sammen en liten videosnutt der dere ser hvordan jeg påfører og fjonger opp brynene mine ved hjelp av denne gode gode brynspennen (som dere (snart) får kjøpt på HM, Vita og Cubus).

3333Bryn-(3-of-1)-2.jpg

Leave a Reply