Vlog fra London og oppdatering fra Bremen

BLOGG

Hallo hallo! Nå er det en liten stund siden sist, men heldigvis ikke så lenge siden som det normalt bruker å være. Så det er jo litt fremgang, iallefall. Siden sist har jeg forlatt London, vært en kjapp tur innom Bergen, før jeg dro videre til Gøteborg og Bremen hvor jeg har jobbet denne uka. I Gøteborg var jeg så heldig å få jobbe med Monki, noe jeg synes var skikkelig stas. Monki har hatt en spesiell plass i kleshjertet mitt så lenge jeg kan huske. Det er blant annet dit jeg alltid går de gangene lysten på ny olabukse melder seg. Modellen “kimono” er min all time favoritt. Både fjong og behagelig, så det er jo sjelden kost når det gjelder innkjøp av bukse. Ja, det var altså et lite buksetips på tampen.

Da jeg var i London, prøvde jeg å være flink til å dokumentere endel mellom slagene. Har fortsatt endel fotos og film jeg har tenkt til å vise dere, selv om det allerede begynner å bli en liten stund siden jeg valset rundt i Londons gater – men håper det faller i smak hos noen likevel.

Leave a Reply