Tid for comeback og vlog

BLOGG

Hei! Dette var lenge siden!! Hadde jo noen vage ambisjoner (ambisjonene var forsåvidt ikke så vage, men gjennomføringskraften derimot..) rundt nyttår om å så smått begynne og bloggetere igjen. Det ble jo så som så, så denne gangen vil jeg ikke ta så store ord i munnen, men heller ta ett innlegg om gangen, hehe.

Grunnen til at jeg velger dette tidspunktet å comebacke på, er at jeg har en oppgave som egentlig må skrives, men den gang ei – for alt frister hakket mer. Deriblant å blogge. Månedene har gått fryktelig fort siden forrige innlegg ble publisert. I mellomrommet har jeg stort sett vært i Bergen, i tillegg til å ha feriert hjemme i Vinje i påska. Rett etter påske dro jeg til London, hvor jeg fortsatt er. For en måneds tid siden begynte jeg å jobbe med noen som holder til her, så det synes jeg er veldig gøy, og ikke minst, veldig spennende. Skal fortsatt være her en god stund til, så da håper jeg å få slipa turist-engelsken min enda mer.

Tenkte å avslutte innlegget med en vlog fra jeg var på Vinje(Rjukan)-tur tidligere i vinter. Så her kommer både far og datter og fryktelig mye dialekt hehe.

 må jeg fortsette med oppgaven min. Vi snakkes (kanskje) om ikke så lenge! God natt.

Leave a Reply