4 hudpleiefavoritter

BLOGG

Annonse // sponset tur og produkter

Først og fremst vil jeg påpeke at jeg ikke er nødt til å skrive dette innlegget, så det er altså skrevet av ren fri vilje hehe. Ettersom Ole Henriksen har kapret hjertet mitt både når det gjelder hudpleien deres og menneskene som står bak de fantastiske produktene – har merket en spesiell plass både i baderomshylla og i hjertet mitt ♥

Som tidligere nevnt, var jeg så heldig å få skreddersydd min helt egne hudpleierutine, av Ole selv. Siden hud er såpass induviduelt og varierer naturligvis fra person til person, gjelder jo ikke akkurat min hudpleierutine for alle andre – men jeg vil tipse dere om noen av mine favoritter fra min hudpleierutine – produkter som kanskje også passer inn i din hudpleierutine 🙂

2OH-(4-of-6)

SHEER TRANSFORMATION PERFECTING MOISTURIZER

Åh, denne kremen er jeg så glad i! Den har jeg nå brukt daglig i flere måneder, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har ekstrem tørr og vrien hud nå om vinteren, og da er det høyst nødvendig med god hudpleie. Det jeg synes er så spesielt og fint med denne, er at konsistensen er så lett og god – samtidig som den gir masssse fukt wiho! Perfekt.

OH (6 of 6)

UPLIFTING TRANSFORMATION EYE GEL

Denne bruker jeg også daglig, det vil si kveldlig (nytt ord) – altså hver kveld. Den er med på å vedlikeholde og pleie øyeområde – noe jeg nå virkelig hae forstått viktigheten av. Tidligere har jeg ikke vært flink til å huske på disse “detaljene” i fjeset – som øyeområdet – og synes det derfor er så stas å endelig ha noen produkter som pleier disse “detaljene”, og ikke minst, som er skikkelig gode produkter.

OH (5 of 6)

PURE NURTURE FACIAL WATER

Neste favoritt ut er ansiktsvannet dere ser under – som består av så mange ulike, viktige næringsstoff som er gull verdt for huden. Selv kaller jeg det en mini-utgave av en komplett hudpleierutine – for den innholder altså mye god pleie.

OH (7 of 6)

TRUTH SERUM

Til slutt er det tid for Truth serumet. Det var det aller første serumet jeg prøvde, og helt siden den gang har det vært et av mine all time-favorittprodukter. På lik linje som produktene over (og alle produktene til Ole Henriksen), inneholder dette også så mye god og viktig næring for fjes. Som følge av alt godt innhold, tilfører den huden god fukt og viktige tilskudd gjennom hele dagen.

OH (3 of 6)

Leave a Reply