Takk for sist

BLOGG

Hei!! Nå er det fryktelig lenge siden sist, noe som aldeles ikke var planen – men noen ganger går ikke ting helt etter planen, si. I tiden jeg har vært fraværende, har jeg også tatt endel vurderinger angående fremtiden til bloggen haha. Men før jeg forteller dere hva som ble konklusjonen på valgets kval, har jeg lyst til å fortelle dere litt om hva jeg har gjort siden sist.

0D0FDF99-72DA-465D-B5DD-D1CAE6D35AD8

0912F377-AF48-4E93-A314-DF90C7C8234D

For det som nå har blitt ganske så lenge siden nevnte jeg at jeg skulle “noe gøy i slutten av oktober”. Jeg nevnte forsåvidt også at jeg kom tilbake til hva det var ved en senere anledning – noe som viser seg å være nå. Planen var jo egentlig å skrive om dette før slutten av oktober, men dagene fløy av sted og bloggen ble jo lagt ned for en liten stund, så da ble innlegget noen uker forskjøvet. Iallefall – jeg var så heldig å få være med Maybelline til New York i forbindelse med lanseringen av Gigi Hadid sitt samarbeid med Maybelline; Gigi x Maybelline♥♥♥ (viktig beskjed: ettersom jeg dro i forbindelse med samarbeidet mitt med Maybelline, skal altså deler av innlegget merkes annonse). 29. oktober satt jeg meg på flyet med retning mot det store utland, og fysøren for noen morsomme, fine, spennende og innholdsrike dager jeg hadde i vente. Er utrolig takknemmelig for alle de flotte menneskene jeg var så heldig å bli kjent med og alle de fine opplevelsene jeg fikk oppleve sammen med de. Har seffis endel bilder jeg ønsker å dele med dere, men i første omgang kommer to vlogger.

Og når vi først er inne på videosnakk, passer det fint å gå til neste punkt på dagens saksliste. Som nevnt innledningsvis har jeg tatt noen vurderinger hvorvidt bloggens gang skal fortsette som før. Og etter noen om og noen men har jeg kommet frem til at bloggens gang skal endre seg litt. Heretter ønsker jeg å fokusere mer på film og youtube, fremfor blogg. Når det er sagt, kommer ikke bloggen til å gå dukken av den grunn, for interessen min for foto, mote, sminke, osv er fortsatt like sterk – og da er blogg et ypperlig sted å få kombinert disse ulike interessene. Hovedforskjellen kommer til å være at jeg bruker mindre tid på blogg (vel og merke mer tid enn det jeg har brukt de siste ukene da hehe) og mer tid på youtube (her er altså kanalen min, så seffis skikkelig stas dersom noen har lyst til å følge meg der hehe<333).

3DF4EC14-8F21-4E1E-9714-0949347ECDC9

Leave a Reply