Master Class: final looks

BLOGG

Ambassadør for Maybelline – annonse

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-26


FOTO: @johannasiring MAKEUP: @marthehesvik @maybelline@stylemanagementHÅR: @paalhair @gevir SMYKKER: @maanesten STYLING lånt fra: @thisispr


ekrMaybelline-x-Åshild-Ringhus,-Foto-Johanna-Siring-27

Her kommer de to siste lookene fra Master Class-shooten. Den rosa looken til venstre er skapt med “Color Drama Lip Paint” i fargen “Never Bare” på kinn og øyner. Elsker produkter som kan brukes til så mangt, noe “Color Drama Lip Paint” er et ypperlig eksempel på. Det er altså en skikkelig godt pigmentert flytende leppestift, som finnes i fem ulike farger.

Looken til høyre har eyeliner og hud som fokus. Produktene som er brukt til huden skrev jeg om i forrige innlegg her. Men når det gjelder eyelinerene Marthe brukte (de hører forresten ikke til Master Class-serien), heter de “Master Drama Eyeliner” (i “black”) og “Master Prescise Eyeliner” – verdens beste linere!!


Master Class-serien får du kjøpt hos HM, Vita og Vita.no.


IMG_8661

Leave a Reply