Master Class: hud og highlight

BLOGG

Ambassadør for Maybelline – annonse

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-8


FOTO: @johannasiring MAKEUP: @marthehesvik @maybelline @stylemanagementHÅR: @paalhair @gevir SMYKKER: @maanesten STYLING lånt fra: @thisispr


Da er det tid for den tredje looken – og den har hud og highlight som fokus. Å legge fin hudsminke er jo en kunst, så da var gleden stor da jeg fikk overført litt hudsminke-kunnskaper fra kunstneren/Marthe over til mitt hodet. Og planen for dagens innlegg er å overføre litt av kunnskapen jeg fikk overført, over til noen av dere hehe.

PRIMER // Før foundation og concealer ble påført, begynte Marthe med å legge et lag med ”Master Prime”-primere, for så å gå inn og fargekorrigere med ”Master Camo Color Correcting”-pennene. Et av mine favoritt-sminketips of all time lærte jeg (seffis) av Marthe, og det går ut på at man skreddesyr primerrutinen til hudtypen sin ved å legge ulike primere med ulike funksjoner, på ulike steder i ansiktet. Det vil si at man feks legger ”Anti Redness”-primer på de områdene hvor man ønsker å dempe rødhet, i mens man påfører ”Illuminating”-primer på de områdene man ønsker å highlighte. På disse bildene påførte Marthe en miks av ”Hydrating”- og ”Illuminating”-primerene, noe jeg synes skapte en skikkelig fjong glød i fjeset.

FARGEKORRIGERING // Etter jeg fikk Master Camo-pennene i hus, har fargekorrigering blitt et fast steg i min daglige sminkerutine. Under Master Class på FUS lærte Marthe meg at det er læren om komplementærfarger som gjør seg gjeldende også under fargekorrigering av fjes. ”Master Camo Color Correcting”-pennen i ”apricot” (”apricot” til lysere hudtoner og ”red” til mørkere hudtoner) nøytraliserer de godt bevarte blå ringene under øynene mine, ”green”  nøytraliserer røde områder som feks urenheter, og ”pink” hjelper mot grålig hud (”pink” til lysere hudtoner og ”yellow” til mørkere hudtoner).

hfMaybelline-x-Åshild-Ringhus,-Foto-Johanna-Siring-5

FOUNDATION + CONCEALER + PUDDER // Foundation Marthe påførte etter primer og fargekorrigering, var Fit Me-foundationen som jeg blogget om for litt siden. Altså, jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for den – jeg synes den er bra! Jeg må forsåvidt også ta av meg hatten og bøye meg i støvet for Master Conceal-concealerne også. De er utrolig bra pigmentert, samtidig som konsistensen er lett og god. Et annet stort pluss er at den holder lenge på huden – og det er jo naturligvis viktig i jakten på en god concealer. Etter foundation og concealer var på, påførte Marthe litt ”Master Fix Baking + Brightning Loose Powder” for å lysne opp og sette basen ordentlig.

HIGHLIGHT // Highlighteren i Master Class-serien, ”Master Chrome Metallic Highlighter” er SÅ sjukis bra!! Den er ikke ute i butikk i Norge enda, men jeg mener den kommer ut om ikke altfor lenge. Iallefall, den har en konsistens som minner om en miks av krem og pudder. Og nettopp dette gjør at produktet smelter seg så fint inn i huden, noe som gir en naturlig og skikkelig fin glød. Første gang jeg testet den var da Marthe sminket meg til disse bildene – og siden den dag har damen vært Master Chrome-frelst. Jeg ble til og med så frelst at det nå har blitt et av mine favoritteste favorittprodukt noensinne.

LEPPER // Når det gjelder leppefargen på denne looken, har jeg på meg ”Vivid Hot Lacquer” i fargen ”unreal”


Master Class-serien får du kjøpt hos HM, Vita og Vita.no.

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-7

Leave a Reply