Master Class: Shaping Liner

MAYBELLINE

Ambassadør for Maybelline – annonse

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-10

FOTO: @johannasiring MAKEUP: @marthehesvik @maybelline @stylemanagement HÅR: @paalhair @gevir SMYKKER: @maanesten STYLING lånt fra: @thisispr

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-13

Her kommer altså noen fotos fra look nummer to. Master Class-serien inneholder to ulike typer liplinere: “Color Sensational Lipliner” og “Color Sensational Shaping Liner”, som finnes i totalt 12 ulike farger. På bildene i dette innlegget har Marthe fjonga meg opp på leppene med Shaping Lineren i fargen “Brick Red”. Selv synes jeg det alltid er så vanskelig å påføre farge på leppene uten å grise noe voldsomt, men heldigvis er liplinere et ypperlig alternativ for å hindre nettopp dette hehe. Shaping Lineren er såpass creamy og god i konsistensen, samtidig som den er skikkelig pigmentert – noe som gjør påføringsjobben mye enklere og mer presis. I tillegg sitter fargen ordentlig godt på leppene, noe som er et stort og viktig pluss i boka!

Alle liplinerene og resten av Master Class-serien får du kjøpt hos HM, Vita og Vita.no.

Maybelline-x-Åshild-Ringhus,-Foto-Johanna-Siring-9

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-12

Leave a Reply