Maybelline Master Class: Vivid Hot Lacquer

MAYBELLINE

Ambassadør for Maybelline

Da jeg var i Oslo i forbindelse med FUS, var jeg så heldig å få være med på en skikkelig spennende og morsom shoot for Maybelline sammen med verdens flinkeste Marthe, Johanna og Pål. Marthe og Pål fjonga meg opp i både fjes og på sveis, i mens Johanna fotograferte. Jeg er så takknemlig for at jeg får muligheten til å jobbe med så flinke og flotte folk ♥

Ettersom fotosene vi tok nå er klare, tenkte jeg å vise de til dere i flere innlegg fremover, hvor jeg skriver om de ulike lookene og produktene som ble brukt. Marthe utførte jo som alltid magi med sminkekostene sine, så da synes jeg det er skikkelig stas å kunne dele noen av Marthe sine tips og triks med dere.

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-21

FOTO: @johannasiring MAKEUP: @marthehesvik @maybelline @stylemanagement HÅR: @paalhair @gevir SMYKKER: @maanesten STYLING lånt fra: @thisispr

Maybelline-x-Åshild-Ringhus,-Foto-Johanna-Siring-20

Looken på disse fotosene har lepper som sitt hovedfokus – og i den forbindelse vil jeg skrive litt om Maybelline sine “Vivid Hot Lacquer”-liquid lipsticker. På bildene fra shooten har jeg på meg “obsessed”, som jeg vil betegne som en relativt lett lilla-farge. Og dersom man ønsker en dypere lilla-farge, lærte Marthe meg at man kan påføre et lag med lipliner under liquid lipsticken – wiho!

Noe av det jeg liker aller best med disse liquid lipstickene, er at det er leppestift og lipgloss i et og samme produkt. På den tiden jeg ikke visste at sånt fantes, hadde jeg alltid med meg én leppestift og én lipgloss overalt. Dette syntes damen til tider var litt brysomt, spesielt i de tilfellene hvor jeg glemte det ene produktet hehe. Derfor var gleden stor da jeg oppdaget at Vivid Hot Lacquer-leppestiftene er like pigmentert som en leppestift, samtidig som de også har like mye gloss som en lipgloss – best of both worlds, si. Under ser dere en oversikt over de ulike fargene jeg har i sminkemappa mi; “Tease”, “Charmer”, “Unreal”, “So Hot”, “Classic” og “Obsessed”. Til hverdags bruker jeg oftest en av nude-nyansene (“Tease”, “Charmer”, “Unreal”), i mens “So Hot”, “Classic” og “Obsessed” blir brukt i de anledningene hvor jeg skal fjonge meg litt ekstra opp. Vivid Hot Lacquer-leppestiftene hører til Maybelline sin Master Class-serie, og du får kjøpt de på Vita HER.

dldmIMG_5465

Maybelline x Åshild Ringhus, Foto Johanna Siring-18

Leave a Reply