Bloggmangel

BLOGG

høst-(5-of-3)

Bukse LEVIS Genser GANNI

høst-(4-of-3)

høst-(3-of-3)

Hei fra Bergen! I løpet av de dagene jeg var hjemme i Vinje, var jeg en uflink blogger og blogget mye mindre enn planlagt. Hadde egentlig planer om å ta igjen den tapte blogginga fra eksamensperioden , men sånn ble det da altså ikke – ettersom jeg var altfor opptatt med å leve det faste slaraffenlivet Vinje har å by på. Iallefall, jeg har hatt noen veldig fine dager hjemme, men nå må damen komme tilbake til hverdagen. Jeg ankom Bergen i kveld, og har brukt de siste timene på å ordne vaskemaskin, ha ryddeprosess og komme ajour med Jakten på kjærligheten. Har også gått glipp av to episoder med Farmen, men de får jeg få unnagjort ved en senere anledning. I morgen er det tid for å begynne på nytt fag, så det blir jo spennende. Faget heter Tingsrett, men for øyeblikket vet jeg ikke noe særlig mer om det enn som så, så da håper jeg leselysten inntrer heimen i morgen.

Ja, det var altså en liten recap av mitt liv atm. Planen for resten av kvelden er å svare på noen mail, før jeg skal legge meg – prosjekt-a-menneske er nemlig fortsatt oppe og går.

Leave a Reply