Dagens antrekk

ANTREKK

22pe-(3-of-1)-13

For noen uker siden begynte jeg å resarche etter en ny vintage levis. Jeg begynte reasearchen i Levis-butikker, men jeg må si at en god gammeldags ikke-ny Levis er uslåelig. Så da var neste steg i letingen å gå til steder som selger vintage Leviser. Levisene fra Re/Done er jo SÅ fine, men ettersom jeg var på utkikk etter et alternativ som samstemte mer med studentlommeboka, gikk jeg videre til Tise (dette er ikke reklame forresten) – og der fant jeg buksa jeg har på meg i dag. Det er en Levis 505-modell i lys vask, som er ganske så høy i livet. Har noen usikre ambisjoner om jeg skal prøve meg på å legge den i klor, for å få den enda lysere. Men ettersom jeg er amatør på feltet, må jeg i tilfelle øve meg på kloring et par ganger før ambisjonene mine blir realisert. Så vet dere det haha.

2222kåpe-(3-of-1)-13

Genser BIKBOK Bukse LEVIS

2kåpe-(3-of-1)-13

Leave a Reply