Heime

BLOGG

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Etter å ha vært fast inventar på Haukeliekspressen i noen timer, ankom vi Vinje i natt. Ingenting er som bygdeliv og bygdeluft etter eksamensperiode, si. Gårsdagens eksamen endte heldigvis godt, men den første halvdel var noget dramatisk. Da jeg hadde skrevet i et par timers tid, forsvant plutselig 3/4 av eksamenen min pga :/Inspera-krøll:/. Sjukt irris, men etter en nøye vurdering om jeg skulle konte eller ikke, ble utfallet at jeg takket ja til ekstra tid for å kunne skrive det tapte én gang til. Ja, så det var altså min eksamensaction i går haha – uansett, godt var det å ha den unnagjort, og godt var det å komme Vinje igjen.

I dag har jeg hatt en skikkelig fin og hyggelig dag med mine fine, gode venner og familie ♥ Nå er det et par måneder siden sist jeg var i heimbygda, og selv om jeg har blitt bydame på deltid, må jeg si at bygdehjertet mitt banker ekstra hardt. Har sjelden slappa av så mye som det jeg har gjort i dag, og gleder meg til å leve slaraffenliv her i Vinje i noen dager til.

Leave a Reply