Fredagsblushen

SMINKE / SKJØNNHET

Hallo hallo mine venner! Fredagen har nå passert, og jeg må innrømme at mitt bloggfravær skyldes latskap. Egentlig så er eksamenslesingen en ypperlig unnskyldning, men jeg må innrømme at jeg har vært ekspert på å ta meg pauser og ikke like ekspert på å lese effektivt, så der er det ingen unnskyldning å hente. Fredagen min startet overraskende tidlig. Jeg bruker alltid å ha et upåklagelig sovehjerte på morgenen, men i dag(/i går (siden det er natt nå:P)) våknet jeg !lysvåken! litt etter kl. 07. Haha, ikke at det er en sjukt imponerende prestasjon i seg selv, men for min del er det sjelden jeg erfarer å ikke være ultratrøtt i dét jeg våkner på denne tiden av døgnet. Med andre ord: jeg er i utgangspunktet (og som oftest) et beinhardt b-menneske, men begynner å ane en liten fremgang i prosjekt-a-menneske wiho:D:D

aaablush-(3-of-6)

En aktivitet jeg utførte mellom lese-slagene, var å sminke meg med fryktelig mye blush. Tanken bak var egt å lage en video, men sånn ble det ikke, da damen glemte nemlig dette – hva som var tanken bak. Men jeg fikk da tatt noen fotos av all denne blushen, så det er altså de fotosene dere ser i dette innlegget. Har i grunn alltid vært glad i å bruke blush (så vet dere det haha). Jeg er ingen mester innenfor blush-påføring, så derfor bruker jeg (vanligvis) å være ganske nøktern. Når det er sagt, elsker jeg sminkelooks med mye blush – synes det er så fresht og coolt og elegant, alt på en gang. Så jeg får blushe og øve meg videre, og håpe at jeg én dag klarer å blushe like fint som sminkørene som står bak alle de fiine fine pinterest-sminkelookene.

2blush-(3-of-6)

Leave a Reply