Grønn favoritt

ANTREKK

gg (6 of 4)

gg2gg-(5-of-4)

Genser HM Bukse LEVIS Belte GUCCI

gg (3 of 4)

God torsdag! Min torsdag har blitt brukt til skole, for nå er det kun en (!) uke til eksamen. Og hva som skjer med eksamensnervene mine, vet jeg ikke, for jeg finnes ikke stressa atm????? Når det er sagt, kunne jeg ønske at årsaken til ustresset mitt var at jeg var veldig ajour med lesingen, men sånn er det da altså ikke hehe. Som vanlig har jeg lollis mye som må bli lært før neste torsdag ankommer, så aktiviteten for de kommende dagene, er altså bestemt. Jeg jobber best under press, så håper egentlig at eksamensnervene inntrer hos damen om ikke lenge, for jeg har en tendens til å være noget lite effektiv og ukonsentret når de er fraværende. Ellers har jeg ikke noe veldig spennende å melde annet enn at jeg bare får frem svenske treff på google (gjerne si ifra dersom noen vet hvordan dette problemet kan løses), og så drømte jeg at jeg kom på førsteplass på lagtempo i sykkel-VM i natt. En sprø og tøff, men dessverre urealistisk:/, drøm.

Leave a Reply