Detaljer og lov og rett

BLOGG

acommonprojects-(3-of-6)-2

aacommonprojects-(4-of-6)-2

acommonprojects-(4-of-2)-2

Sko COMMON PROJECTS Bukse LEVIS

acommonprojects-(5-of-6)

God kveld! For øyeblikket sitter jeg og jobber med skole. Det er bare 9 dager til  eksamen, så da gjelder det å trappe opp arbeidsinnsatsen. Ikke at jeg har gjort det, for klokken måtte bli 20 før hodet mitt gikk fra andre ting til skolearbeid. Kan jo utdype litt om hva jeg skal ha eksamen i. Vet ikke om det er av noens interesse, men det er jo kanskje litt spennende dersom noen av dere vurderer å studere rettsvitenskap. Iallefall, faget jeg jobber med for øyeblikket heter erstatningsrett og handler om, som navnet sier, erstatning. For min del er erstatningsrett et av de fagene jeg har likt best hittill. En viktig årsak til dette er at faget bærer preg av mye system og fast metode, noe mitt noget distré hodet setter veldig pris på – men dette er jo en smaksak. Uansett så synes jeg det er veldig spennende å lære om nye rettsområder – uavhengig om de bærer preg av system eller ikke hehe, for lov og rett var noe jeg hadde svært kunnskapsmanko på før jeg begynte på studiene.

Leave a Reply