Skin Camilla Pihl

BLOGG

aaIMG_8079

Hei!! For et par uker siden var jeg så heldig å få en skikkelig hyggelig presang (i tråd med reglene, skal innlegget derfor merkes som “annonse”) i posten – en pakke fylt med nye hudpleiefavoritter fra Skin Camilla Pihl wiho! 25. september lanserte Camilla sin helt egne hudpleieserie (!!! Fysøren så kult!! Er så glad for at det finnes så flotte og hardtarbeidende forbilder, som det Camilla er ♥). Serien består av en rekke ulike typer hudpleieprodukter; masker, nattkrem, dagkrem, øyekrem, serum, ansiktsrens, under-eye-pads, skrubb og leppemaske. Som nevnt tidligere i høst, tok det 20 år før jeg forsto viktigheten av å passe på huden min – så da er jeg så glad for at det finnes ordentlig gode produkter som tar seg av pleiejobben.

hudpleie (3 of 12)

3IMG_8077

Over en lengre periode har jeg altså testet ut produktene dere ser på bildet over; “24 K Gold Peel Off Mask”, “24 K Gold Eye Pads”, “Tiger Sheet Mask”, “Panda Sheet Mask”, “Cleansing Cream Foam” og “Exfoliating Face Scrub”.

hudpleie (5 of 12)

“24 K Gold Peel Off Mask” er, som navnet sier, en peel off-maske. Det som er spesielt med denne typen masker, er at den gir en ordentlig dyprens til huden, og fjerner døde hudceller, hudormer og annet groms som samles nedi ansiktshuden. Peel off-maska har vært revolusjonerende for min del, for fjeset mitt har stadig et stort behov for en dyprens. Føler meg sjelden så “refreshed” som det jeg gjør etter jeg har brukt denne maska – en stor favoritt med andre ord.

3ahudpleie-(6-of-12)

“Tiger Sheet Mask” og “Panda Sheet Mask” er ansiktsmasker i form av sheets som man legger på ansiktet. Maskene inneholder myyye snadder som huden setter skikkelig pris på, noe man merker med én gang man har tatt på seg masken. Min nye favorittaktivitet har nå blitt å ha på meg sheet-masker (det er digg!!!), så heretter kommer naboene stadig vekk til å se en tiger/panda trave rundt i leiligheten min (hehe).

hudpleie (13 of 12)

“Cleansing Cream Foam” er en ansiktsrens som fjerner alt av sminke og andre ting som treffer/blir påført fjeset, samtidig som den pleier. Dette er noe jeg synes er veldig viktig når jeg skal kjøpe ansiktsrens; nemlig at den ikkje bare fjerner det som fjernes skal, men også at den tilfører noe – pleier – huden. Konsistensen er helt fantastisk, og jeg føler i grunn jeg fjerner sminken med silke hihi.

3ahudpleie-(8-of-12)

24 K Gold Eye Pads” er altså noen pads som gir fuktighet og næring til øyeområdet, i tillegg til å lysne evt. mørke ringer. Mørke ringer under øyenene er fast inventar i mitt fjes, så da er det midt i blinken å kunne freshe seg opp med 24 K Gold Eye Pads wiho!

hudpleie (12 of 12)

Og så, til slutt, vil jeg fortelle dere om “Exfoliating Face Scrub”. Det er nemlig en ansiktsskrubb, som både fjerner døde hudceller, samtidig som den bidrar til økt cellefornyelse. Jeg må innrømme at jeg ikke har helt oversikt over hvordan huden fungerer, men er det noe jeg har lært, så er det hvor viktig det er å “la” huden fornye seg – nemlig at døde hudceller blir erstattet med nye. Av den grunn er en god ansiktsskrubb en svært viktig ingrediens i en god hudpleierutine 🙂

3aIMG_8077

Leave a Reply