All yellow (nesten)

BLOGG

skagenmuseum (3 of 1)-8

God lørdag! Min lørdag har hittil vært rekordtreig, og jeg har i grunn ikke gjort noe særlig annet enn å se på Side om side og ordnet litt i leiligheten. Som vanlig, bærer leiligheten preg av uken som har vært, så tradisjonen tro, må deler av helga blir brukt til ryddeprosess hehe. Planen for dagen videre, er å avslutte ryddeprosessen, og så få orden på fjes og sveis, før jeg drar inn til byen for å spise middag med gode venner wiho ♥

Ellers tenkte jeg å vise dere mitt k;)/guleste plagg; jakka mi. Den er altså fra “The North Face”, og viss jeg ikke husker helt feil, mener jeg at det er en ganske nylansert limited edition. Jeg bestilte den for et par ukers tid siden, og var veldig usikker på om jeg synes den var cool eller ikke-cool i det virkelige liv. Men, gæren som jeg er, tok jeg en råsjans og bestilte den til tross litt tvil. Heldigvis falt den skikkelig i smak hehe, og den ble ikke returnert.

roi

Jakke THE NORTH FACE Skjørt LEVIS Briller MANGO

skagenmuseum (3 of 3)

Leave a Reply