Torsdag x 2

BLOGG

Hei og god torsdag (nå er det fredag vel og merke, siden klokken har bikket midnatt). Tenker å lage et kort resyme av denne ukens torsdag, før jeg forteller mer om forrige ukes danske torsdag. Er allerede en uke (!) siden jeg returnerte fra Skagen, noe jeg synes er noget sprøtt ettersom jeg føler jeg kun har vært hjemme i et par dagers tid.

Iallefall, dagen i dag begynte med at jeg våknet ganske så tidlig. Jeg rakk til og med se en episode med tv, før jeg dro på skolen. Selv om programmet kun varte i en halvtimes tid, ble jeg fryktelig stolt av denne bragden – for det er noe jeg (vanligvis) absolutt ikke har tid til. Kry over meg selv, dro jeg på skolen, hvor gammelmannsplagene slo inn hos den unge damen; nemlig :@kramper:@. Ettersom jeg ti(om ikke hundre)doblet aktivitetsnivået mitt med tur til Stoltzen (snikskryt igjen; den turen må nevnes, når den turen nevnes kan) kom ikke krampene som en overraskelse, da de har vært fast inventar etter aktivitetsnivå-øke hos den unge dame, så lenge jeg kan huske. Og i dag har det virkelig vært fest i gammelmannsplagene her i heimen. Tær, legger, armer og (til og med) fingre har vekslet seg i mellom på å hoste krampefest (morsom), og i skrivende stund er det albuen som får kjørt seg. Var i utgangspunktet ikke planen å skrive langt om krampene mine haha, men ettersom det var såpass aktuelt i øyeblikket, ble det bare sånn. Ellers har jeg hatt en skikkelig fin torsdag med fint vær og flotte folk – akkurat som forrige ukes torsdag.

Som sagt, var torsdag siste dagen vi hadde i Skagen. Etter den deilige frokosten på Ruths hotell var fortært, stoppet vi innom Skagen museum, før vi dro videre til flyplassen i Ålborg. I flere år hadde jeg sommerjobb – det jeg betegner som verdens beste sommerjobb – på Vinje Utstillinga. Vinje Utstillinga var altså en kunstutstilling som rommet alle slags former for kunst; håndarbeid, foto, maleri, osv, og det var der jeg fikk skikkelig sans for museums/utstillingsbesøk. Ettersom årene har gått, og jeg eldres, har interessen blitt større. Derfor var det skikkelig stas å få tatt en titt på flotters kunst fra Skagen – og ekstra gøy var det å høre alle historiene som lå bak bildene.

skagenmuseum (6 of 12)

skagenmuseum (8 of 12)

skagenmuseum (11 of 12)

skagenmuseum (10 of 12)

skagenmuseum (13 of 12)

skagenmuseum (14 of 12)

skagenmuseum (9 of 12)

Leave a Reply