Svar på spørsmål

BLOGG

Hvilken størrelse har du i jakka fra Stutterheim? Jeg har den i xs mener jeg, og likevel er den ganske så stor. Med andre ord så er den humongous i størrelsen.

Hvor kjøpte du Gucci-beltet ditt? Det kjøpte jeg da jeg var i Glasgow i begynnelsen av sommerferien. Hadde egentlig gitt opp å få tak i det, ettersom jeg trodde det var venteliste på det overalt (dårlig setning) – så gleden var stor da det viste seg at skottene fortsatt hadde det på lager.

Hva heter Holzweiler skjerfet ditt? “Fresia Check Poetic”.

skagendag1 (29 of 30)

Hvilket redigeringsprogram bruker du for å redigere youtube-filmene dine? Jeg bruker Premiere Pro til både klipping og fargekoridering. Har fått inntrykk av at After Effects egner seg best til fargekorigering og andre coole effekter, men det synes jeg fortsatt er litt for avansert for mine kunnskaper – så for øyeblikket er Premiere min favoritt.

Vet du hva du vil jobbe med etter studiene? Hehe nei, det vil tiden vise.

Har du egen hund? Yep, heime hos mor og far vi en liten minihund. En puddel, for å spesifisere nærmere. Bygdelivet og Vinje sitt store areal egner seg nok best for han, så han har ikke blitt bergenser. Ettersom kommunikasjonen mellom oss blir litt begrenset da han er for knapp av ord til å snakke i telefon, er gjenforening med han seffis et stooort høydepunkt hver gang jeg drar hjem til fjells<333

_MG_2382

_MG_2386

Åååå!! For en mann♥♥♥

Favoritt klesmerke? Hmm.. førsteplassen er delt mellom mange, deriblant Holzweiler, Ganni, Wood Wood, A.P.C, FWSS.

Hvilken sminke bruker du? Her er et innlegg hvor jeg viser innholdet i sminkemappa mi i august. Siden den gang har det ikke skjedd noen særlige utbyttinger, men det har kommet inn noen nye favoritos som jeg tenker å vise dere i et senere innlegg.

nfIMG_6162

Noe du ser fram til dette året? Åh ja! Jeg gleder meg alltid veldig mye til taco til middag, være med vennene mine, se på Jakten til kjærligheten, i tillegg til mange andre fine hverdagsgleder. Ellers gleder jeg meg sjukt masse til noe jeg skal i slutten av oktober wiho! Gleder meg også veldig til å fortelle mer om det, men inntil videre er det hemmelighetskremmeri.

Hvordan var det å møte Adriana Lima? Hihi det var skikkelig gøy!! Jeg er Lima-fangirl4life!

Synes du det er verdt å investere i et Canon 5d mark II/III-kamera, eller er det ikke så stor forskjell fra det første speilreflekskameraet du hadde? Hovedforskjellen mellom 5d-kameraene og feks 1000d (som jeg hadde før 5d), er at 5d er et fullformatskamerahus, i mens 1000d ikke er fullformat. Selv merket jeg en veldig stor positiv forskjell da jeg gikk fra ikke-fullformat til fullformat, og vil absolutt si at det var verdt det 🙂

Er det lenge siden du kjøpte denne genseren? Den kjøpte jeg på Gina Tricot i slutten av august.

Har du link til solbrillene dine fra Mango? Jepp, de finner du her.

brille4IMG_7230

Lurer på hva du gjør om dagene bortsett fra å blogge – studerer du noe? Ja, det gjør jeg! I høst startet jeg på mitt andre år som rettsvitenskapsstudent i Bergen – synes det er skikkelig spennende å lære om hvordan den delen av samfunnet fungerer.

Hva heter denne skjorta fra Ganni? Den heter “Maxwell Crepe Shirt – Vanilla Ice Bell Flower”.

Glasgowhage (10 of 12)

Leave a Reply