Forrige ukes luksus-onsdag

BLOGG

Heihei! For øyeblikket sitter vi og ser på Farmen og spiser risengrynsgrøt, yum. Blir ikke bedre, si! Tidligere i dag har jeg vært på biblioteket og gått til Stoltzen (snikskryt:P). Selv om det (som alltid) var sabla tungt på vei opp, er det jo verdens beste følelse når siste trappetrinn er besteget. Ettersom det akkurat er en uke siden jeg levde luksusliv i Skagen, tenkte jeg at det passet å vise dere noen fotos fra forrige onsdag.

Onsdagen for en uke siden begynte med en time yoga. Jeg er det støleste menneske jeg vet om, så var i grunn noget spent på hvordan denne timen skulle gå for min del. Selv om noen av yoga-positurene var litt for avansert for damen, ble timen gjennomført, og det var tid for deilig dansk hotellfrokost wiho.

Etter at frokosten var fortært, var jeg så heldig å få skreddesydd min egne hudpleierutine av verdens herligste Ole. For en inspirerende og flott mann! Tidligere har jeg aldri vært noe særlig flink til å pleie huden min, men etter en prat med Ole, lærte jeg utrolig mye – ikke minst, viktigheten av å ta vare på huden sin.

Videre var det klart for digggg ansiktsbehandling fra en av Ole Henriksens hudterapauter. Haha altså såluksus! Etter spa-sessionen dro jeg inn i minihuset mitt og så på tempo-folkefesten i Bergen, noe som var gøy – tar av meg hatten og bøyer meg i støvet (igjen) for hvor vellykka hele VM ble – før den finefiine onsdagen ble avsluttet med en skikkelig hyggelig middag <3

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Leave a Reply