Nye Common Projects

BLOGG

IMG_7856

IMG_7858

Sko COMMON PROJECTS

Processed with VSCO with 4 preset

For min del har denne ukens tirsdag blitt brukt til å få gjort de aktivitetene jeg egentlig måtte gjøre i går, men som ble satt på vent til fordel for brettspill. Er så godt å føle at man er nogenlunde ajour med alle gjøremål, før neste dags “må gjøre”-liste dukker opp. Nok en gang har damen hatt ryddeprosess i leiligheten, og midt i ryddeprosessen, kom jeg på at jeg ikke har vist dere mine nye favoritos når det gjelder sneakers.

Common Projects-skoene jeg kjøpte i fjor var en av tingene som gikk dukken under koffertmistingen min i april. I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å ikke kjøpe meg noen nye, ettersom behovet for flere sko ikke var veldig til stede. Men da jeg var i Oslo i anledning med FUS tidligere i høst, fant jeg disse på salg på SVEAN. Salg er jo en ypperlig investeringsunnskyldning hehe, så da bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av et par nye Common Projects likevel.

Leave a Reply