Fellesstart, tv-mandag og skoleplikter

BLOGG

Hei! Enda en gang har klokka passert midnatt, og atter en gang er aashildringhus-blogging under produksjon på dette tidspunktet. Hvorfor jeg huffer meg så mye over at det blir endel nattblogging, vet jeg egentlig ikke – for innleggene blir jo bare liggende ute på bloggen uansett når på døgnet de blir publisert. Er nok heller det at nattblogging er et tegn på at jeg ikke har fått vært så effektiv som planlagt/ønsket/foretrukket på dagtid, og at damen kvier seg for å innse denne harde sannheten. Uansett, i dag må jeg stå inne for at jeg iallefall ikke har vært så effektiv som ønsket, enten jeg vil eller ei. Jeg valgte nemlig å forlenge helgen min, og bruke mandagen på brettspill og pizza, Jakten på kjærligheten og Farmen. Selv om skolepliktene mine nettopp ble fullført (bedre sent enn aldri, si), angrer jeg ikke noe som helst på dagens valg av aktiviteter – for det er sjelden jeg har hatt en så foretrukket mandag hehe:):)

Ellers tenkte jeg å vise dere noen fotos fra søndag, da jeg var fangirl for alle disse flotte syklistene som har vært fast inventar i Bergen under VM. Å få oppleve VM har vært skikkelig morsomt, og selvfølgelig, ekstra gøy er det jo at hele arrangementet har vært så vellykka og bra. For min del var rosinen i pølsa fellesstarten på søndag, og ekstra rosinete ble det jo da Norge tok sølv. Selv er jeg ordentlig uproff og dårlig syklist, men fysøren så godt jeg liker å være både live- og tv-publikummer for proffe og udårlige syklister.

vmfellesstart (13 of 11)

vmfellesstart (5 of 11)

Over ser dere alle mat-langerne (som mannen i refleksvest lærte meg at det heter på fagspråket) klare for å dele ut alt av spiselige nødvendigheter. Det går jo så sabla fort i det syklistene sykler forbi, så jeg ble dypt imponert over at det ikke skjer flere ulykker (heldigvis) under slike mat-overleveringer.

vmfellesstart (4 of 11)

vmfellesstart (8 of 11)

vmfellesstart (10 of 11)

Her kommer søndagens norske medaljemann – hurra for Kristoff!

vmfellesstart (9 of 11)

Leave a Reply