Tirsdagens middag og fredagens aktiviteter

REISE

God kveld (grattis til meg for å stadig perse i antall kveldsblogging)! Har så mange hyggelige bilder jeg vil vise dere fra Skagen, og i dag kommer et lite bildedryss fra tirsdagens middag. Under middagen var vi så heldige å få høre Ole fortelle om historien til Ole Henriksen som merke, og tankene hans bak. Og fysøren så spennende og inspirerende det var! Ole er en så godhjerta og hyggelig mann, som jeg er utrolig takknemmelig for å ha blitt kjent med. Synes det gir et ekstra kvalitetsstempel til et brand, når så flotte personer står bak.

skagendag1middag (8 of 14)

skagendag1middag (6 of 14)

skagendag1middag (4 of 14)

skagendag1middag (5 of 14)

skagendag1middag (16 of 14)

skagendag1middag (9 of 14)

Anna♥

skagendag1middag (11 of 14)

Cornelia♥

skagendag1middag (12 of 14)

skagendag1middag (14 of 14)

skagendag1middag (15 of 14)

skagendag1middag (7 of 14)

I går gikk turen fra Skagen til Ålborg, Ålborg til København, og så fra København til Bergen. Vil benytte anledningen til å skryte litt av Kastrup. Synes det er en så koselig flyplass haha. Hittil har damen vært der seks ganger, og jeg blir bare mer og mer begeistra for den for hver gang jeg er der. Når vi først er inne på flyplass-temaet, må jeg også nevne flyplassen i Ålborg. Danskene kan flyplasser as. På lik linje som Kastrup, var også denne fryktelig koselig – både flyplassen i seg selv, men også personalet. På ikke-lik linje med Kastrup, var det null busyhet i Ålborg, og vil tro trykket var tilsvarende som trykket hadde vært, dersom Vinje hadde hatt flyplass liksom.

Da jeg ankom hjembyen hadde mine gode venner Mari og Aleksander kjøpt inn til pizza til turisten kom hjem (snilliser<333). Så da stod det pizza og tv på tapetet resten av kvelden. Jeg har jo akkurat startet på prosjekt-a-menneske. Og derfor la jeg meg før grevens tid i går, og fikk meg en god og lang natt søvn med pizza i magen og tv på hornhinna (morsom). Da jeg våknet i dag, fikk jeg verdens gøyeste og besteste telefon. Er begrenset hvor mye jeg kan fortelle om hva det dreier seg om for øyeblikket, men kommer til å skrive mer om det om ikke altfor lenge. Iallefall, dagens første gjøremål gikk ut på å ha en rydde- og vaskeprosess i leiligheten, ettersom vi ventet storfint besøk senere på dagen. Etter prosessen var fullført dro vi til byen for å møte vårt storfine besøk, for så å se på U23 sykle fellesstart. Synd at det ikke ble norsk gull, men krysser fingrer, tær og alt som krysses kan for at det blir gull på søndag. Åh så gøy det hadde vært!!

 

Leave a Reply