Helgen i 8 bilder

BLOGG

Hei!! For øyeblikket sitter jeg på Flesland og venter på at flyet mitt skal boarde. Jeg skal en tur til Danmark i et par dager wiho, så det blir skikkelig gøy!! Forteller mer om danmarksturen senere, ettersom jeg har noget knapt med tid atm.

De siste dagene har jeg kost meg ultramasse med mine fine, gode venner, og sykkel VM. Har jo skrevet det flere ganger allerede: men jeg synes altså det er _så_ stas at det er verdensmesterskap på bergensk jord. Er jo ikke hver dag man får oppleve noe sånt, så jeg har erklært litt personlig unntakstilstand denne uka, og så får livets andre plikter bli gjort neste uke.

vmdag12 (3 of 4)

vmdag12 (4 of 4)

På lørdag var vi, som sagt, på åpningssermoni, før vi dro til Matbørsen for å spise middag. Matbørsen er nok mitt favorittsted når det gjelder å spise ute i Bergen. Det er også det stedet jeg har spist flest ganger – hehe er vanedyr, men jeg blir aldri lei. 90 % av gangene jeg har vært der har jeg bestilt samme rett (vanedyr igjen); en sjukt god laks med potetstappe og stekte grønnsaker YUM. Den retten er nok noe av det beste jeg vet, men gode nummer toere på Matbørsen er blant annet “crispy duck” og pastaen dere ser under (som jeg ikke husker navnet på).

vmdag12 (5 of 4)

vmdag12 (6 of 4)

På søndag startet vi dagen med å komme ajour med lørdagens tv-underholdning. Etter gårsdagens underholningen var fullført, begynte vi på søndagens sykkel-lagtempo-underholdning. Senere dro jeg inn til sentrum for å være live-supporter og så på alle de flinke sykkelmennene komme i mål. 

vmdag2 (3 of 1)-2

vmdag2 (6 of 9)

Her ser dere en av verdens flinkeste sykkelmenn, Chris Froome.

vmdag2 (3 of 9)

vmdag2 (11 of 9)

Nå må jeg runde av, for nå går flyet! Vi snakkes i Danmark <3

Leave a Reply