Sykkel og solbriller

BLOGG

Heihei! For øyeblikket er vi ute i sjukis solrike Bergen. Vi var en tur og så på vm-åpningssermoni, for så å gå på Matbørsen og spise middag YUM. Både været (som nevnt) og temperaturen er jo upåklagelig, så byen har virkelig skrudd på sjarmen for sykkel-vm. Parallelt med dagens frokost, drev jeg med rytter-kikking. Leiligheten har prima beliggenhet i forhold til vm-løypa wiho – så jeg skal sitte i vinduet mitt og skue etter flinkis syklister helt frem til 24. september.

Over til noe annet. Her en dag hadde jeg jo en skikkelig ryddeprosess i leiligheten. Da måtte jeg seffis gå gjennom skuffene mine for å få litt orden på saker og ting, deriblant solbrillene mine. Under sorteringen fikk jeg en ide om at jeg kan lage et innlegg hvor jeg viser dere mine favoritos-solbriller haha.

brilleIMG_7217

C e l i n e // R a y b a n

Jeg må innrømme at jeg synes Celine-brillene er noget humongous haha. Men liker de likevel veldig godt, og synes de passer fint til de anledninger hvor jeg skal pynte meg litt ekstra.

Raybanene er i den klassiske “clubmaster”-modellen. De er nok de cooleste (og rundeste, forsåvidt) brillene jeg har, og jeg liker de i grunn bare bedre og bedre.

brille3IMG_7223

R a y b a n // R a y b a n

Pilotbrillene til Rayban har alltid vært en favoritos her i heimen. Selv har jeg et par med grønne glass og gullramme, og et par som er helsvart.

brille4IMG_7230

M a n g o

Dette paret fra Mango er det nyeste solbrilleinnkjøpet mitt, og ble kjøpt i sommer til bare 160 kr. For øyeblikket er de mine favoritos, så vil betegne sommerens innkjøp som et ordentlig godt kupp.

Leave a Reply