Hastverk og høydepunkt

BLOGG

Glasgowhage (3 of 12)

Glasgowhage (10 of 12)

Glasgowhage (4 of 12)

Skjorte GANNI Sko VAGABOND Belte GUCCI

Glasgowhage (11 of 12)

Glasgowhage (6 of 12)

For øyeblikket sitter jeg og ferdigstiller årets første hjemmeeksamen. De foregående dagene har jeg vært fryktelig kry over at jeg har vært litt før skjema (hehe iallefall sammenlignet med fjorårets hjemmeeksamener), men så ble jeg sittende med den noen timer før innlevering likevel, si. Dette skjemaet er vel og merke bare mitt, for vil tro de fleste ville betegnet det jeg betegner som “før skjema”, “etter skjema”. Uansett, før skjema eller ei, så nærmer jeg meg ferdig, og så er det tid for helg – noe jeg gleder meg sjukis mye til. Helga byr på flere høydepunkt; Sigrid kommer på Bergensbesøk<33, og så begynner jo sykkel-vm her i byen! Wiho x 2!! Gleder meg til å blogge mer om begge høydepunktene – men før den tid må damen ta seg sammen og få levert denne oppgava mi.

Leave a Reply