Kjoleinnkjøp

BLOGG

aajfgIMG_3217

I dag skal damen vise sitt siste kjoleinnkjøp. Jeg har jo allerede vist dere den lilla hoodien jeg kjøpte i forbindelse med antrekksshoppingen før FUS, og kjolen under er altså den andre halvdelen av FUS-antrekket. Synes det er ekstra gøy å kjøpe nytt garderobeinnhold i forbindelse med spesielle anledninger. Er jo en noget teit og materialistisk tankegang, men jeg synes det er så fint å ha noen plagg som jeg forbinder med gode minner – sånn som feks wow-logo-klærne jeg kjøpte på Norway Cup i 2008 hehe. Må bare poengtere at jeg seffis ikke mener at man skal kjøpe nye tilskudd til garderoben ved en hver anledning, men selv liker jeg å spare på kjøpe-klær-kvota til de gangene jeg skal noe jeg synes er stas og vil fjonge meg opp litt ekstra (lang og dårlig setning – men håper dere skjønner hva damen mener:):))

1aIMG_2808

Kjolen er fra Ganni, og er altså kjøpt på ♥Ganni♥ her i Bergen. Jeg liker så godt at den er så enkel, men samtidig frisk og flott med blomsterprint. Det gledes derfor stort til det blir sommer igjen – og høysesong kjolebruk. Når det er sagt, synes jeg det er skikkelig cool å kombinere den med både høst- og vinterjakker, så da gledes det også til å bruke den i månedene som kommer wiho.

fgganniIMG_3246

Leave a Reply