Maybelline Fit Me-foundation

MAYBELLINE

Annonse // ambassadør for Maybelline

Hallo hallo mine venner! Da jeg var i Helsinki i april, var jeg med på å ta fotos til Fit Me-kampanjen som akkurat har kommet på lufta. Maybelline har nemlig utvidet Fit Me-serien sin med 8 nye farger (wiho!!!) (her kan du se alle de 16 ulike fargene), og jeg er så heldig å være ambassadør for fargen 230 som har navnet “Natural Buff” (det er denne foundationen og fargen jeg bruker på alle bildene i dette innlegget, forresten). Dette synes jeg var skikkelig stas, så i den forbindelse vil jeg komme med et review av foundationen i “min farge” (hehe GØYY) 🙂

afitme

afitme7IMG_6731

Under ser dere forresten en liten filmsnutt med noen av bildene som ble tatt denne aprildagen.

Å finne gode foundationer er jo en kunst. Jeg er av den typen som for det meste holder meg til veteranene i sminkemappa, og er alltid veldig skeptisk når jeg skal prøve en ny. Derfor var damen svært spent da jeg skulle bevege meg ut på ukjent farvann og teste Fit Me-foundationen for første gang.

afitme4IMG_6746

For å gi et så oversiktlig review som mulig, tenkte jeg å gå gjennom det jeg mener er “de viktigste punktene” ved kjøp av ny foundation, nemlig; konsistens, dekk, og finish.

Okei, er det noe jeg både må bøye meg i støvet og ta av meg hatten for, så er det foundationen sin konsistens. Den er _utrolig_ lett og behagelig på huden, samtidig som den dekker godt. Selv liker jeg dekkevnen etter å ha påført et lag, men dersom man ønsker å dekke mer, kan man fint påføre flere lag (noe som jeg synes er veldig viktig at en foundation kan – så tommel opp for dette også). Som emballasjen sier, så er finishen matt. Det står også at den er ment for normal til oljete hud, noe som gjorde meg litt ekstra spent før testing, ettersom huden min til tider kan være lollis tørr. Men, til tross for en tidvis lollis tørr hud, synes jeg resultatet ble akkurat passe matt, samtidig som den gir en fin glød. 3 x wiho! Et annet wiho-moment, er at man får en veldig god foundation for bare 129 kr. Kjøp den på Vita HER (der er den forresten på tilbud til 99 kr for øyeblikket).

afitme3IMG_6738

Avslutter innlegget med å legge ved en vlog som jeg lagde fra Helsinki-turen i april. Sprøttis å tenke på at det allerede er et halvt år siden – jaja, tiden flyr når man blir gammel, si (gøyal). Vi snakkes!

#BETTERFITTHANEVER #MAKEFITHAPPEN #MAYBELLINE

 

Leave a Reply