Stemme-tirsdag

BLOGG

Hei! Nå har jeg kommet i hus igjen (det begynner forsåvidt å bli endel timer siden. Damen begynte på dette innlegget rett etter hjemkomst, men ferdigstillingsjobben ble ikke gjort før etter midnatt) etter å ha vært på skolen, for så å bruke stemmeretten min. Dette er første gang jeg har vært gammel nok til å stemme ved stortingsvalget – noe jeg synes var veldig stas. Selv om jeg gjerne skulle hatt mer kunnskap når det gjelder norsk politikk, har jeg tatt meg litt sammen dette året og brukt 2017 til å se, høre og lese meg opp til å klart vite hvem som skulle få min stemme i dag. Vi er jo sjukis heldige som får muligheten til å ha en finger med i styringen av dette landet – så håper virkelig at alle dere som kan stemme, har brukt eller kommer til å bruke stemmeretten deres i løpet av den kommende uka.

2tkjpatagonia-(3-of-1)-3

Avslutter innlegget med å ta et sprang i tematikken – og beveger meg fra politikk til leppestift hehe:):):) Tenkte å tipse dere om en av mine favoritos når det kommer til leppestifter. Kjøpte den på Mac for et års tid siden, og siden den gang har jeg i grunn brukt den veldig lite haha, men jeg liker den vel og merke veldig godt likevel. Fargen heter “Doe” og er en akkurat passe mørk rød/brun-farge. Ble brått usikker på om dette var en limited edition, men tror den fortsatt er ute i butikk.

tkjpatagonia-(3-of-1)

Leave a Reply