Siden sist

ANTREKK

Hei og god mandag! Siden sist har jeg vært en tur til Helsinki sammen med Maybelline, wiho! Som Maybelline-turene alltid er, var også dette en  hyggelig og morsom tur. Forteller mer i et eget innlegg som kommer very soon. Jeg returnerte til Bergen fra Finland på fredag, hvor jeg kom hjem til Vinje-besøk av Trine wiho (igjen) ♥ Resten av helga til vinbyggjerane gikk ut på å ha det bra og leve livet i storbyen – blir ikke bedre, si. Tradisjonen tro når Trine er på bergenstur, dro vi blant annet til et av “escape room”-rommene her i Bergen. Kort fortalt går det ut på at man er plassert inne i et rom, hvor man skal løse diverse gåter og oppgaver før tiden går ut. Synes det er ultragøy, og har blitt en av mine favorittaktiviteter hehe. Fin måte å få hjernen i gang på en lørdag, i grunn.

Ellers er gleden stor i heimen, ettersom tv-høsten har begynt for fullt, wiho, igjen igjen. I dag startet jo !endelig! “Jakten på kjærligheten” – uten tvil mitt all-time-favorittprogram. Kombinasjonen av bønder og romantikk kan jo umulig slå feil for en sånn bygdedame som meg:):):) Er dyypt lei meg for at tidligere sesonger ikke ligger ute, for jeg kunne virkelig tenkt meg å catchet opp med både en og to og tre eldre sesonger. Så forresten akkurat at jakten-rekordmange-brev-Ruben hadde funnet kjærligheten, så det var jo gøy for en jakten-entusiast hehe.

ROSA GENSER (3 of 1)

Genser GINA TRICOT Bukse LEVIS Briller MANGO

ROSA GENSER2 (3 of 1)

Leave a Reply