Voksen/frisk + søt

BLOGG

Annonse: parfyma i innlegget kommer fra en goodiebag

Hei og velkommen til innlegget med den lolliseste overskrifra noen gang. Som nevnt i forrige innlegg var jeg så heldig å få med meg en diorete-goodiebag fra det store utland forrige uke. Den inneholdt blant annet mye flottis hudpleie, som jeg garra kommer til å skrive mer om senere, i tillegg til en ny Miss Dior-duft wiho. Den første (altså, den første i livet mitt haha) parfymen jeg fikk sansen for, var en Dior parfyme. Og av den grunn forbinder jeg Dior sine dufter med da jeg var minis/barndommen min – nostalgi på flaske med andre ord.

Processed with VSCO with 4 preset

På lik linje som de andre Miss Dior-duftene, lukter også denne svæært godt. Synes den er akkurat passe “voksen/frisk”, samtidig som den er litt “søt”, noe jeg liker skikkelig godt. I løpet av min karriere som Tax Free-lukter/kjøper på/av parfymer, synes jeg man ofte må velge mellom å lukte “voksent/friskt” eller “søt”, noe som kan være litt av et dilemma. Om jeg vil være/lukte voksen/frisk eller søt (lollis), avhenger av dagsformen – så da er det fint å ha et alternativ som lukter begge deler.

jfjIMG_6208

Jeg er ganske sikker på at denne ikke har kommet ut i butikk enda, men jeg kan gi nærmere beskjed så fort jeg har researchet litt mer.

IMG_6210

Leave a Reply