I sminkemappa mi: august

FAVORITTER

Hei og god kveld! I dag har jeg vært på skolen, handlet to nesten like t-skjorter og lagd middag. I tillegg hadde jeg et par umonterte møbler som måtte monteres, så da fikk jeg unnagjort det. Bestilte to stoler og et trillebord fra Ellos (dette er ikke reklame forresten) i slutten av sommerferien, så gleden var stor da de endelig kom på plass, og jeg fikk plassert en skål med rosiner og diverse andre ting som hadde blitt avtalt oppi i hodet mitt, på trillebordet hehe (lang + dårlig setning, jaja). Var også stas å få byttet ut en noget hard 70 kroners-stol fra Ikea, med en som var hakket mer behagelig for baken. Kjenner jeg bloggeren i meg rett, kommer det nok et eget innlegg om dette smarte trillebordet og de behagelige stolene om ikke lenge hehe.

Ellers tenkte jeg å bruke resten av innlegget til å fortelle dere om mine sminkefavoritos i august. Er vel og merke endel gjengangere som jeg har fortalt om flere ganger tidligere, men det betyr bare at de ikke kun er august-favoritter – men også all-time-favorites. Viktig beskjed: Det blir rett og rimelig å merke dette innlegget delvis med “annonse” ettersom det er flere produktene jeg har fått – enten gjennom samarbeidet mitt med Maybelline eller i goodiebags. Merker produktene dette gjelder med stjerne* – men (enda) en viktig beskjed til slutt; jeg hadde seffis ikke inkludert de i dette innlegget, dersom det ikke var produkter som har fulgt meg gjennom august 4reals:):)

nfIMG_6161

Fuktighetskrem // I store deler av august har jeg ikke brukt fuktighetskrem, ettersom jeg gikk tom for min forrige, og ikke gått til innkjøp av ny. Derfor ble både jeg og fjes-huden min svært glad da jeg var så heldig å få Dior-fuktighetskrem i København. Hittil er jeg sjukis fornøyd med den, noe jeg også håper at jeg forblir. Den heter iallefall “Dior Prestige La Créme”*.

Solkrem // Her bruker jeg den jeg alltid har brukt, nemlig “Dior Bronze Créme Protectrice Hale Sublime” (tror det er riktig navn? hmm) i solfaktor 50.

Primer // For å prime, bruker jeg alle primerene (Master Prime; Anti-Dullness, Anti-Redness, Pore Minimizing, Hydrating, Illuminating) i “Master Class”-serien* fra Maybelline i ulike deler av fjeset.

Foundation // I august har jeg hatt sansen for å kun bruke foundation på de stedene som trenger litt ekstra fjonging/dekking, for så å bruke pudder osv for resten. “Mac Pro Longwear”-foundationen er en ringrev i sminkemappa mi, noe den også har vært gjennom august. (Kan hende jeg brukte ringrev-uttrykket feil her haha jaja (igjen). Dersom noen vet hva som er riktig bruk, tas denne kunnskapen i mot med glede).

Mascara // Maybelline sin “Big Shot”-mascara* er og forblir jeg fryktelig glad i.

Øyenskygge // Månedens favoritt-øyenskygger er skyggene på verdens fineste “Burgundy Times Nine”-palette fra Mac

Eyeliner // Enda en all-time-favoritt; Maybelline sin “Master Precise”-liner*.

Bryn // Seffis Anastasia sin “Dip Brow Pomade”, et ultragammelt brynspudder fra Glo Minerals og “Brow Precise Fiber Filler”-brynsgel* fra Maybelline.

Pudder // For å fjonge meg ekstra opp har jeg brukt både The Balm sin Bahama Mama, et pudder fra Terracotta og “Master Bronze”-paletten* fra Maybelline.

nfIMG_6162

Leave a Reply