Nogenlunde ajour

BLOGG

Hei! Først og fremst må jeg atter en gang uttrykke oppgittheten min over at jeg er så sabla urutinert når det gjelder denne blogginga. Unnskyldningen min er at jeg har hatt tilstanden ‘travel dame’ (he-he morsom). Jeg har vært så heldig å få være med på veldig mye gøy, og i tillegg krever jo naturligvis skolen sin tid, så da har det preget oppdateringene mine her. Men nå er jeg for en gang skyld nogenlunde ajour med ting som må bli gjort/lest/skrevet både når det gjelder skole og ellers, så da er bloggdamen oppe og går igjen.

I helgen har jeg vært opptatt med mange fine og hyggelige helgeaktiviter, blant annet spist mye god mat hehe og, ikke minst, være sammen med gode venner ♥ Søndagen ble avsluttet med utsatt oppgaveskriving, noe jeg frykter blir en godt innarbeidet søndagstradisjon i løpet av året, dessverre. Og videre begynte mandagen seffis med at jeg sov to timer lengre enn planlagt. Heldigvis var det ikke krise, og dagens viktigste gjøremål, forelesning, ble rukket med god margin (hmm klarer ikke bestemme meg for om dette er en rar setning eller ikke??? jaja).

GUL-GENSER6-(3-of-1)

GUL-GENSER5-(3-of-1)

GUL-GENSER2-(3-of-1)

Briller MANGO Genser PATAGONIA Bukse LEVIS

GUL-GENSER7-(3-of-1)

Leave a Reply