København med Dior

REISE

// Annonse: invitert

Hei og god lørdag fra Bergen! Jeg ankom heimbyen i går etter en skikkelig fin og morsom tur til København. Som jeg skrev i forrige innlegg, dro jeg sammen med Dior for å være med på et sjukis fint diorete Dior-event på et ultrafint og ultrastort hotell-slott. Kameraet var seffis med, og takk og pris for det, si – for Kokkedal Slott er nok det mest fotovennlige stedet som finnes hehe:):)

Etter jeg var ferdig på skolen torsdag formiddag, ble det taxispurt til Flesland hvor jeg rakk flyet mitt på minuttet (heldigvis!!). Videre gikk turen fra Kastrup til Kokkedal hvor det ultrafine og ultrastore slottet altså lå, wiho.

DIOR bilder (3 of 18)

DIOR bilder (13 of 18)

DIOR bilder (15 of 18)

Var så heldig å få dra på Danmarkstur sammen med verdens fineste og herligste damer – Anna og Erica!! ♥♥

DIOR bilder (4 of 18)

Jeg måtte både ta av meg hatten og bøye meg i støvet da jeg ankom stedet og fikk se de _utrolig_ fine omgivelsene vi skulle tilbringe det kommende døgnet i. Dior hadde staset opp slottet med blomster, parfymeflasker (den over var helt sprøttis stor), og, ikke minst, veldig mange fine folk!

DIOR bilder (7 of 18)

DIOR (3 of 1)

Etter jeg hadde skiftet til finstasen, var det tid for lukting på Dior sin nye Miss Dior-parfyme, fotografering, sminke-testing, latter og hygge. Kvelden ble avsluttet med en skikkelig hyggelig og god middag – blir ikke bedre, si ♥

DIOR bilder (18 of 18)

Neste morgen var det tid for vinje-bergenseren å dra hjem igjen. Da hotellfrokosten var godt plassert i magen, ble kofferten pakket og damen fraktet til Kastrup. Avslutter innlegget med å legge ved noen fotos av gårsdagens reiseantrekk. Skoene kjøpte jeg forrige uke da jeg var i Oslo. De er fra Common Projects, og ble kjøpt som en erstatning av mine forrige Common Projects som jeg mistet i den berømte kofferten min tidligere i år.

4DIOR-bilder-(20-of-18)

Briller MANGO Skjerf HOLZWEILER Veske HOLZWEILER (sponset) Sko COMMON PROJECTS

Leave a Reply