Pakke-lese-sove

BLOGG

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og kofferthandling. Har vel og merke ikke vært på skolen helt til nå, men kofferthandling tar sin tid hehe. Bergen har hatt fint vær i ettermiddag, noe som gleder et, til tider, værsjukt hjerte, så da var det fint å ha noen ærender som måtte fikses i solsteiken (steik og steik, si)

Planen for resten av kvelden er å gjøre alt som må bli gjort. Deriblant lese og pakke nyinnkjøpt koffert. I morgen drar jeg til København sammen med Dior, noe som jeg gleder meg sjukis mye til. Der skal jeg være med på et event som blir holdt på et humongous og ultrafint slott wiho – det blir gøy!! Gleder meg til å vise dere fotos når jeg kommer tilbake. Ellers har jeg utsatt noe lesing som jeg må få unnagjort i løpet av kvelden. Skal en tur på skolen i morgen før jeg drar til det store utland, så da er det best at kunnskapen er på plass, si#2 – vi snakkes.

emjIMG_5954

Genseren kjøpte jeg på Ganni her i Bergen forrige uke. Var på jakt etter noe fint å ha på meg på FUS, og da tok jeg seffis turen innom Ganni <3

3jIMG_5956

Leave a Reply