Bilder fra FUSOSLO

BLOGG

Hei! Frekvensen på bloggingen min har vært dårlig i det siste, men årsaken til dette er at det har vært en travel periode for bloggdamen, i tillegg til at jeg er dårlig til å planlegge. Har jo til og med kjøpt meg en agenda som er det perfekte verktøyet for planlegging, men tradisjonen tro, har denne, inntil videre, vært urørt.

Men, iallefall – i dag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra fredagens FUS i Oslo. FUSOSLO var altså en mote/skjønnhet/musikk-endagsfestival som L’oréal, Bikbok og Dnb arrangerte. Og fysøren SÅ gøy og bra det var!! Har aldri vært på et arrangement som har vært så gjennomført og kult som det FUS var. Synes det er skikkelig bra at tre store arrangører har slått seg sammen for å skape en type fashionweek-arena hvor forbrukere får være de første til å se en ny kolleksjon på catwalken eller teste ut nye produkter (blant annet) 🙂

FUSOSLO (14 of 14)

FUSOSLO (3 of 14)

Jeg var der sammen med Maybelline for å være med på Master Class-workshopen sammen med Marthe. Marthe er uten tvil den flinkeste jeg vet om i faget sitt, og er utrolig dyktig til å lære bort tips og triks som er gull verdt for både amatører, som meg, og ikke-amatører. På Master Class-en var de nylanserte Master Class-produktene i fokus (som jeg viste dere litt av i forrige uke) – og jeg gleder meg til å dele noe av mine nye fjonge-kunnskaper med dere!

FUSOSLO (6 of 14)

FUSOSLO (8 of 14)

FUSOSLO (9 of 14)

FUS ble arrangert på Dagslys Studio i Nydalen, hvor hvert enkelt av studioene inneholdt ulike aktiviteter og produkter. I studioet dere ser bilder av over var det blant annet en lakk-bar i regi av Essie, i tillegg til sjukt gode donuts fra Fryd.

FUSOSLO (4 of 14)

FUSOSLO (5 of 14)

Her ser dere bilder av Brasserie L’oréal Paris, hvor man kunne kjøpe croissant (med nutella – dette var også seffis sjukt godt (!!!)) og kaffe, sende brev, teste leppestifter og handle produkter som ikke blir lansert før i september.

FUSOSLO (12 of 14)

FUSOSLO (13 of 14)

FUSOSLO (11 of 14)

Bikbok holdt visning med den nye kolleksjonen deres (som er så cool og fin!!!), og over ser dere altså bilder av “Bikbok-sjappa”. Den rosa boblejakka på bildet i midten er jo et stykke kunst, og jeg har store ambisjoner om å gå til innkjøp av en sånn om ikke lenge hehe.

Etter visningen var ferdig ble backstagen åpnet, hvor man kunne få fiksa på sveisen hos Colorista Braid Bar eller lære fjonge-kunnskaper fra NYX sine makeupartister som sminket modellene til visning – gøy!!

FUSOSLO (16 of 14)

I tillegg var det jo ultramye bra musikk og dans man kunne være publikummer for. Jeg så blant annet deler av opptredenen til Jump Dance Crew – og wiho, det var gøy!! En av mine favorittunderholdninger er å se på folk danse, så da var dette midt i blinken. Nærmer seg heldigvis Skal vi danse, si hehe.

Leave a Reply