0 dager til FUS

BLOGG

Hallo hallo fra Oslo! Jeg ankom sent onsdag, fikk bagasjen min (etter jeg mistet den berømte kofferten min tidligere i vår, har jeg serris økt stressnivået mitt hundre hakk når jeg står ved siden av bagasjebåndet og er katastrofetenker. Den koffertmistingen har virkelig gitt varige mén altså haha) og begynte hotelleringen. Tidlig i går dro jeg til Nydalen hvor jeg traff så mange flotte, flinke folk som jeg var så heldig å få jobbe med i hele går. Hadde det ultragøy og ultrabra, og når man har det ultragøy og ultrabra, flyr hele dagen forbi ultrafort. Og etter dagen hadde flydd av sted, forlot jeg Nydalen og dro tilbake til hotellet og sovnet.

Dagen i dag startet med at jeg i utgangspunktet våkna kl 08, men sovedamen sovnet seffis igjen, før jeg bråvåkna kl. 09.45 i frykt for å miste den umistelige <3hotellfrokosten<3. Men, heldigvis, fikk sovedamen fart på seg og fauk (preteritum av “fyke” ) ned heisen og fikk ordna meg en upåklagelig frokost. Når drar jeg snart opp igjen til Nydalen og lokalene til FUS, for å være der resten av dagen. Gleder meg skikkelig masse, og jeg er sikker på at det blir _så_ bra!! Billettene er utsolgt, så det er utrolig gøy at så mange kommer wiho <3 Vi snakkes!

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Verdens flinkeste Marthe, Pål og Johanna!

Leave a Reply