Maybelline Master Class

MAYBELLINE

// Annonse: ambassadør for Maybelline

A332IMG_8500

Hei! I forbindelse med at Maybelline sin Master Class-serie nylig ble lansert på VITA, tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg viser dere noen av mine favoritter fra serien. Jeg har testet produktene i et par måneders tid – og de har virkelig falt i smak hos denne bloggdamen!

Jeg har vel og merke ikke testet alle produktene i serien, men når det gjelder Master Conceal, Master Prime og Vivid Hot Lacquer har jeg fått litt erfaring. Gleder meg til å prøve ut flere av produktene, og jeg har en mistanke om at dette er produkter dere kommer til å se mye av på bloggen fremover.

M A S T E R  C O N C E A L

wrmc32IMG_5455

Master Conceal er altså, som navnet sier, en concealer-serie. Serien består av tre ulike farger “light”, “light/medium” og “medium”. Selv har jeg kun prøvd “light” og “medium”, og jeg (som jeg har forsøkt å illustrere på bildet over haha) påfører “light” under øynene, et tynt lag i panna, litt på haka, i tillegg til å dekke de områdene som har behov for å dekkes. “Medium” er endel mørkere enn min hudtone, så denne har jeg brukt til konturering. Ettersom formelen på concealeren er såpass tynn, er den enkel å blende og smelter fint inn i huden. Den påfører jeg da hovedsakelig i tinningene, og blender den ned mot kinnbena.

M A S T E R  P R I M E

rkIMG_5463

Master Prime-primerene er så sjukis bra!! Tidligere har jeg slurva endel med primere, men etter testing av disse, har jeg virkelig forstått hvilken forskjell på et ferdigsminka-fjes (viktig beskjed; disse utgjør også forskjell på et ikke-sminka-fjes, fin måte å bli naturlig fresh og fjong) en god primer utgjør. Som verdens flinkeste Marthe lærte meg, kan man optimale resultatet ved å bruke ulike typer primere på ulike områder i ansiktet. Og over ser dere altså hvor jeg påfører de ulike Master Prime-primerene.

“Pore Minimizing”-primeren er endel tykkere i konsistensen enn de andre primerene, nettopp fordi den skal matte ned og dempe synligheten av porer. Det er porefest rundt nesa mi, så derfor er denne ypperlig å påføre der. Videre bruker jeg den gule, “Anti Dullnes”-primeren, på de områdene i fjeset det trengs. Denne hjelper nemlig mot gustenhet, noe som en til tider gusten dame som meg, setter svært pris på. Hvor jeg påfører den varierer, men under øynene er en gjenganger. For å dempe uønska rødlighet i kjaker (kinn), tinning og hake (eller andre områder som lider av litt for mye naturlig rouge), påfører jeg “Anti Redness”-primeren. Og til slutt, for å sette krona på verket, påfører jeg “Illumintaing”-primeren på de områdene hvor jeg ønsker litt ekstra shine og glød – noe som gjerne er på toppen av kinnben, brynsben, neseryggen, hake og litt i tinningene.

V I V I D  H O T  L A C Q U E R

dldmIMG_5465

I min fjongeprosess synes jeg det alltid er veldig gøy å pynte meg litt på leppene. Vivid Hot Lacquer-liquid lipstickene har jeg jo blogget om tidligere i sommer, så disse har vært gode hjelpere gjennom ferien. “Charmer”, “Tease” og “Unreal” er alle nude-nyanser, i mens “So hot” og “Classic” er fine rødfarger, og “Obsessed” er dyp burgunder/lilla.

dksIMG_5455

…Og til slutt ser dere hvordan resultatet ble da jeg kun påførte Master Prime-primerene og Master Conceal-concealerene, i tillegg til å bruke litt Master Bronze for å gi litt ekstra varme til fjeset. Avsluttet seffis med litt liquid lipstick, og her har jeg på fargen “So hot”.

Master Class-serien kan dere altså allerede få tak i på VITA, men om ikke lenge finner dere den også på HM 🙂

Leave a Reply