#FUSOSLO

BLOGG

Annonse: ambassadør for Maybelline

God kveld! Som jeg nemnte for et par innlegg siden, drar jeg til Oslo i slutten av neste uke. 18. august blir #FUSOSLO (trykk på linken for mer informasjon) arrangert av L’oréal (både Maybelline, NYX og Essie hører til L’Oréal), Bik Bok og DNB. Konseptet er helt nytt, og det er et arrangement hvor mote, sminke og musikk (tre av mine favoritting hehe) møtes og skaper god stemning wiho!

dlIMG_5188

Jeg skal være der sammen med Maybelline, og som jeg gleder meg!! Verdens flinkeste makeupartist, Marthe, holder workshop på FUS, hvor de påmeldte får teste ut splitter nye produkter fra Maybelline sin Master Class-serie. Marthe er Maybelline sin offisielle makeupartist i Norge, og har blant annet fjonget opp supermodels på New York Fashion Week i flere år (!!!). En av mine favorittaktiviteter er å bli fjonget opp av Marthe, for hun utfører virkelig magi med sminkekostene sine altså!

Hadde vært skikkelig gøy dersom noen av dere også hadde kommet på FUS, og så kan vi gå på fjonge-kurs sammen hehe 🙂 Det eneste du trenger for å kjøpe billett er vipps, og du finner hele fremgangsmåten for billettkjøp her.

Processed with VSCO with c8 preset

Ja, ellers så skal aashildringhus.com snart gå å legge seg nå. Men før den tid, må jeg ferdigstille et syprosjekt, og få lagt opp noen gardiner. Har heldigvis tatt symaskinsertifikatet, så satser på at det skal gå bra (morsom). Vi snakkes mer i morgen!

Leave a Reply