Fjelldroning og toyota-glis

BLOGG

Hei! Nå sitter jeg og spiser peanøtter og rosiner, og gleder meg over norsk VM-gull wiho! Ellers nærmer det seg slutten på mitt Vinje-opphold, så nå skal de siste døgnene med god mat og klesvask nytes til det fulle hehe. Selv om Vinje-livet er utmerket, gleder jeg meg veldig til å dra tilbake til Bergen. Sprøttis å tenke på at jeg allerede har bodd i Bergen i over et år, hele 5 % av livet mitt haha. Første forelesning er til tirsdag, og senere i uka drar jeg til Oslo for å være med på noe veldig gøy sammen med Maybelline (skriver mer om dette senere) – så det gleder jeg meg veldig til 🙂

IMG_0716

IMG_0704

Illustrerer (seffis) innlegget med bilder som naturfotografen/dronedamen tok i går. Pappa og jeg tok Toyota-gliset på en luftetur i går hehe, og dro opp til Songa (Songa er det jeg vil kategorisere som en ‘naturperle’ her i Vinje). Må utnytte muligheten til å drive med denne droninga når jeg er hjemme i Vinje, hvor både arealene og værforholdene tillater det, for jeg har en mistanke om at hyppig regnvær kan sette en stopper for dronedamen i Bergen.

jdfDJI_0190

IMG_0703

IMG_0696

Leave a Reply