Spørsmålsrunde: august

Q/A

For øyeblikket nærmer klokken seg 03.00 og jeg er tilbake i Vinje. Gårsdagens overfart over fjellet gikk ganske så smertefritt. Dette var ikke selvsagt, ettersom jeg hadde beregnet for lite tid i forhold til min hastighet på overfarten hehe, så ferga hang i en tynn tråd en god stund. Men med en liten klump grisekjøring (neida nå tuller jeg, ingen grisekjøring her i gården, nei!), rakk jeg den med ett minutt. Og etter jeg og resten av fergefølget hadde lagt til kai i Jondal, dukket det plutselig opp et humongous cruiseskip. Dette synes jeg var ekstra fascinerende, siden jeg tidligere kun har sett små minijoller i samme farvann. Men, nå, etter litt googling, forstår jeg at dette ikke er et så sjeldent tilfelle – og at det settes opp flere cruiseruter i Jondalområde (som forsåvidt er en av de fineste plassene jeg vet om). Selv har jeg blitt svært fristet til å bli med på et cruise fra Jondal til Rosendal en gang – det hadde nok vært saker!

jdsIMG_5064

Ellers så er det på tide med en ny spørsmålsrunde. Svarene på juli-utgaven er spilt inn, og under produksjon – så de kommer om litt. Forsinkelser forekommer pga slaraffenliv. Synes det er skikkelig gøy å svare på spørsmålene deres, så setter veldig pris på alle spørsmål som kommer inn. Slaraffenlivet avsluttes om en ukes tid, så da skal svarene på denne være ute før måneden er over!

Ja, det var det. Nå er jeg sjukt trøtt. God natt snakkes<333

Leave a Reply