Hallo fra Bergen

BLOGG

Hei!! Siden sist har flyttedamen vært fullt opptatt med innflytting. Nå nærmer jeg meg snart ferdig innflyttet, men det mangler et par nødvendigheter (stoler) før krona på verket er satt. Har gått grundig i gjennom diverse ingeniør-nettbutikker, på jakt etter stoler – og nå har jeg funnet noen jeg liker godt. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha fire stoler, men jeg står i valgets kval om jeg skal ha to ulike varianter, eller om jeg skal ha fire i samme slag. Hmm jaja får bruke det resterende av kvelden på å løse denne vanskelige problemstillingen.

Naturfotografen legger ved noen bilder fra overfarten til Bergen. Brukte lollis lang tid på de første milene, for naturfotografen måtte seffis stoppe annenhver kilometer for å fly <3drone<3 haha. Ved første flyvning hadde jeg glemt hvordan jeg landet denne flyvemaskinen. Skal innrømme at jeg slurvet litt når jeg las bruksanvisningen, og det var bror som ga meg det første innføringskurset, et kurs jeg husket lite fra – men etter flere minutters knappeprøving, returnerte kunnskapen til piloten, og jeg fikk landet, for så å fortsette reisen mot Bergen (lang setning).

IMG_0548

IMG_0544

IMG_0550

IMG_0556

Leave a Reply