Dronedamen

FOTO

wd123IMG_9582

For et par dager siden bestemte jeg meg for å kjøpe en drone. Det har vært oppe til vurdering i et års tid, så nå var tiden inne for investering hehe. Angrer vel og merke null prosent, for etter en dag med droning, har det blitt min nye favorittaktivitet. Planen var å drone videre i dag, men den gang ei, ettersom det regner som aldri før i Vinje i dag.

Processed with VSCO with 4 preset

Jeg kjøpte Dji sin “Phantom 4”-drone. Før kjøpet, las jeg endel diverse anbefalinger osv. på nettet, og researcha alt jeg kunne. Det viste seg at det var ganske så bred enighet om at “Phantom 4” var noe å anbefale – noe jeg skjønner godt (iallefall etter en dag droning). Drona har stor rekkevidde, overraskende skarpe bilder (både på film og foto, noe som er veldig viktig, vel og merke) og er enkel å kjøre. I tillegg har den innebygd endel sikkerhetsfunksjoner (noe jeg setter svært pris på haha), feks at den identifiserer “hjem”-posisjonen, og flyr tilbake dit dersom noe uforutsett skjer. Så, så langt er dronedamen skikkelig fornøyd!

scs123IMG_9582

Leave a Reply