Måneden som gikk: juli

BLOGG

Hallo hallo mine venner! Jeg er glad og fornøyd og lever det gode liv her i Elverum. Sprøtt at det nærmer seg to uker til skolestart, så de resterende feriedagene skal virkelig nytes. I ferieørska har jeg helt glemt tradisjonen «måneden som gikk», så juni-utgaven uteblir – men her kommer altså «måneden som gikk» fra juli.

Månedens plagg // Jeg ønsker jo, som tidligere nevnt, å kle meg i mer farger. Derfor blir månedens plagg denne litt spreke hehe, grønne Ganni-skjorta.

1aIMG_7544-kopi

Månedens produkt // Hmm, det må bli tørrshampoo fra Batiste. I Glasgow kostet en tørrshampoo kun 1/4 av norsk pris, så da hamstret turisten.

Måndens parfyme // Etter noen tax free-besøk med hyppig parfymelukting, fant jeg ut at min favorittlukt for øyeblikket er en av «Chanel Chance»-parfymene.

Månedens magasin // Her har jeg lite å komme med, tror jeg ikke har lest et blad siden april.

Månedens serie // Tour de France4alltid<3

Månedens innkjøp // Ja, månedens innkjøp til materalistiskjente97 er beltet jeg kjøpte i Glasgow.

2IMG_8305

Månedens dårligste innkjøp // Jeg kjøpte feil togbillett en gang i juli. Men det viste seg at det ikke var et dårlig innkjøp likevel, ettersom snill-konduktør62 sa at det gikk fint.

Månedens opptur // Det å ha sommerferie er jo naturligvis opptur, men dersom jeg skal velge én spesifikk hendelse, må det nok være da jeg fikk tilbake eksamen og det ikke hadde gått så ille som frykta (lang setning). Den eksamenen stressa jeg lollis mye for, så da var det ekstra diggis å kvitte seg med den bekymringa.

Månedens nedtur // Velger heller å kalle denne månedens irritasjon. Jeg har styrt endel med denne reiseforsikringa mi (som følge av den berømte kofferten min) i juli, og har derfor ringt x-antall ganger til ulike kundeservicer. Selv om det er veldig mange inni disse kundeservicene som er veldig hyggelige og serviceinnstilte, men så har man også de som er mer det motsatte – noe jeg må si er noget irriterende.

Månedens mat // På San Marino her i Elverum selger de verdens beste kebab.

Månedens cravings // Moreller!!! Det er kanskje det beste jeg vet.

Leave a Reply