Detaljer

BLOGG

Heihei! Nå har jeg akkurat ankommet verdens koseligste sted; Elverum, hvor jeg skal feriere noen dager wiho <3 Dagens hovedaktiviteter har derfor vært å sitte på buss og sove, to aktiviteter jeg liker svært godt. Etter jeg flyttet til Bergen, har antall timer jeg sitter på buss i løpet av et år, økt betydelig. Men ettersom jeg er unormalt glad i å kjøre buss og tog, klager jeg ikke på det. To viktige faktorer er at sovehjertet mitt er ekstra velfungerende i fart haha, og så elsker jeg å bare sitte og se. Det er jo sjelden man får se så mye forskjellig, som det man gjør når man passerer landet i kollektivt.

Ellers ser dere noen fotos av et antrekk jeg hadde på meg i går. Mye farger og mønster, men jeg må si at jeg liker mønster- og fargemikser. Er ekspert i å ikke kle meg i farger, noe jeg synes er synd, så da prøver jeg å ta meg litt sammen hehe:):)

Skjørt UVISST Belte GUCCI Tskjorte PLATEKOMPANIET

Leave a Reply